Bericht versturen

Oplossingen

Onze producten kunnen een verscheidenheid aan problemen oplossen
Ons voordeel
24 uur onlineservice
Fabrikant met 15 jaar kaservaring
Meer dan 100 miljoen vierkante meter kasprojectervaring Support maatwerk
ISO-certificering
China Sichuan Baolida Metal Pipe Fittings Manufacturing Co., Ltd.
Bedrijfprofiel

Baolida is gespecialiseerd in moderne landbouw en behoeften.met een goede reputatie op de markt. Baolida is gespecialiseerd in moderne landbouw en behoeften.met een goede reputatie op de markt.Baolida is gespecialiseerd in moderne landbouw en behoeften.met een goede reputatie op de markt.Baolida is gespecialiseerd in moderne landbouw en behoeften.met een goede reputatie op de markt.

certificatie
Onze producten zijn getest om aan deze normen te voldoen en het is geweest hieronder goedgekeurd.
 • Professioneel Verkoopteam

  24 uren leven de online dienst. Fabrieks directe levering, om u van a te voorzien volledige reeks serreoplossingen, en de redelijkste prijs.

 • Deskundige Ontwerpers

  Met geavanceerde ontwerpmogelijkheden, deskundigheid en vaardigheden, kunnen wij verstrekken uniek serreontwerp en technische oplossingen om klanten aan behoeften te voldoen en marktveranderingen.

 • Geavanceerd materiaal

  De fabriek behandelt een gebied van 30.000 vierkante meters, met 200 werknemers. Wij oplossingen van de aanbiedings de volledige serre (voltooi reeks serres met toebehoren systeem) het gebruiken van geavanceerd materiaal, en ervaren arbeiders.

 • Onafhankelijk Installatieteam

  Wij verstrekken installatietekeningen en vrije online installatieinstructies. Als u wenst de extra installatiediensten, kunnen wij onze ervaren ook verzenden installateurs om u te helpen

 • Verkoop

 • Ontwerp

 • Productie

 • Installatie

WIJ WERVEN MONDIALE PARTNERS AAN

Welkom om zich bij ons aan te sluiten

suihe_map

Voorzien prijs

Technische teambegeleiding

Prioriteit van verzending

Vrije installatiegids

Nieuws
Recentste bedrijfnieuws ongeveer Baolida Greenhouse en Peter ondertekenen een langetermijnovereenkomst
07/15-2024
[Chengdu, Sichuan] [2024/7/15] Baolida Greenhouse, een toonaangevende fabrikant van kassen in China,is verheugd te kunnen aankondigen dat zij een langetermijnovereenkomst van samenwerking heeft ondertekend met haar klant Peter uit IvoorkustDe overeenkomst zal de kasmarkt in Ivoorkust uitbreiden en de plaatselijke boeren helpen hun gewasopbrengsten te verhogen en hun levensonderhoud te verbeteren.   Peter werkt al meer dan drie jaar bij Baolida en is altijd onder de indruk gebleven van de hoge kwaliteit van de kassen en diensten van het bedrijf.Hij is ervan overtuigd dat de nieuwe overeenkomst wederzijds voordelig zal zijn en zal bijdragen tot de verdere versterking van de betrekkingen tussen Baolida en Ivoorkust..   "We zijn erg verheugd deze langetermijnovereenkomst met Peter te kunnen ondertekenen", aldus Sam, algemeen directeur van Baolida Greenhouse."We zijn vastbesloten om met Peter samen te werken om de kasmarkt in Ivoorkust uit te breiden en de lokale boeren te helpen hun volledige potentieel te benutten. "   Baolida Greenhouse is een toonaangevende leverancier van kastechnologie en producten voor boeren in Afrika.Het bedrijf heeft bewezen succesvol gewerkt om boeren te helpen hun oogst te verhogen en hun levensonderhoud te verbeteren.Baolida Greenhouse zet zich in voor het leveren van hoogwaardige producten en diensten die voldoen aan de behoeften van Afrikaanse boeren. Over de Baolida-kas Baolida Greenhouse is een toonaangevende fabrikant van kassen in China.en het biedt een breed scala aan kasproducten en -diensten om aan de behoeften van klanten over de hele wereld te voldoenBaolida Greenhouse is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en diensten die klanten helpen hun oogst te verhogen en hun levensonderhoud te verbeteren.
Recentste bedrijfnieuws ongeveer Baolida Greenhouse verwelkomt Senegalese klanten voor een kasproject
06/28-2024
[Chengdu, Sichuan] [2024/6/27] Baolida Greenhouse, een toonaangevende fabrikant van kassen in China,is verheugd te kunnen aankondigen dat het onlangs twee klanten uit Senegal heeft ontvangen in zijn fabriek in het district XinduDe klanten bezochten op 27 juni 2024 om meer te weten te komen over Baolida's kastechnologie en producten.   De Senegalese klanten werden op de luchthaven verwelkomd door vertegenwoordigers van Baolida en een rondleiding gegeven door de voltooide multi-span kasprojecten van het bedrijf.Hierdoor konden de klanten zelf zien hoe de kassen van Baolida's worden gebruikt om verschillende gewassen te kweken..   Na de rondleiding werden de klanten naar de fabriek van Baolida gebracht om de productielijn en kantoorruimte te bekijken.Het technische team van Baolida heeft een gedetailleerde analyse van de kastechnologie van het bedrijf verricht en aanbevelingen gedaan op basis van de specifieke behoeften van de klant. Het bezoek was een succes en de Senegalese klanten waren onder de indruk van Baolida's kastechnologie en producten.Ze hebben een contract getekend met Baolida voor de aankoop van kassen voor hun landbouwprojecten in Senegal..   "We zijn erg blij dat we de Senegalese klanten in onze fabriek hebben mogen ontvangen", aldus Sam, General Manager van Baolida Greenhouse.Wij zijn ervan overtuigd dat onze kassen hen zullen helpen hun oogst te verhogen en hun levensonderhoud te verbeteren.??   Baolida Greenhouse is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige kassen en diensten aan klanten over de hele wereld.En het is verheugd om zijn aanwezigheid op het continent verder uit te breiden..    
Recentste bedrijfnieuws ongeveer Baolida debuteert met verticale hydroponische toren voor binnen- en kaskwekers
06/13-2024
Chengdu, Provincie Sichuan] [2024/6/13] Baolida, een toonaangevende fabrikant van kassen en landbouwapparatuur, kondigt met trots de officiële lancering aan van zijn nieuweverticaal hydroponisch torensysteemDeze innovatieve oplossing is ontworpen voor zowel binnen- als kasomgevingen en biedt een compacte en efficiënte manier om een verscheidenheid aan planten te kweken.ideaal voor stedelijke omgevingen en gebieden met waterschaarste.     We zijn verheugd om deze revolutionairehydroponische toren"Dit systeem is bedoeld om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar ruimtebesparende en waterbesparende teeltmethoden", zegt Sam, productmanager bij Baolida.het in staat stellen van zowel de eigen telers als de bedrijfsbedrijven om hun potentiële opbrengst te maximaliseren.??   De verticale hydroponische toren van Baolida heeft een aantal belangrijke kenmerken: Mobiliteit:De toren is uitgerust met universele wielen en kan moeiteloos worden verplaatst.   Zichtbaarheid op het waterniveau:Een transparant visueel venster op het waterniveau stelt gebruikers in staat om eenvoudig het optimale waterniveau voor hun planten te controleren en te handhaven.   Optimalisatie van de ruimte:De toren is klein en biedt maximale ruimte voor het planten van planten. Elk laagje heeft 8 plantengaten en het systeem is verkrijgbaar in 6, 8, 10, 12 of 14 lagen, met aangepaste opties voor specifieke behoeften.   Waterbescherming:Hydroponics vermindert het waterverbruik aanzienlijk in vergelijking met traditionele bodemgebaseerde methoden, waardoor deze toren ideaal is voor gebieden met een tekort aan water.   “Deze verticale hydroponische toren is perfect voor het telen van een grote verscheidenheid aan kruiden, groenten en zelfs fruit,” voegt Sam toe. “De compacte afmetingen maken het ideaal voor balkons, patio's en zelfs keukens,de schaalbaarheid ervan voldoet aan de behoeften van grotere kassen en landbouwbedrijven.??   Voor meer informatie over de innovatieve verticale hydroponische toren van Baolida en haar volledige reeks landbouwoplossingen kunt u de website van het bedrijf bezoeken opDe Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Recentste bedrijfnieuws ongeveer BAOLIDA Farm Greenhouse Producer krijgt positieve feedback van Cambodjaanse klant
04/26-2024
[Chengdu, Sichuan] [2024/4/26] BAOLIDA Farm Greenhouse Manufacturer, een toonaangevende leverancier van kwalitatief hoogwaardige kassen,Vandaag heeft het bedrijf aangekondigd dat het positieve feedback heeft ontvangen van een Cambodjaanse klant die een 8x20 meter lange polycarbonaat droge kas heeft gekocht voor het drogen van kruiden en ananassen..   De klant, die anoniem wil blijven, was onder de indruk van de gemakkelijkheid van de installatie van de kas, de duurzaamheid en het vermogen om hun producten effectief te drogen.   "We zijn erg tevreden met onze nieuwe BAOLIDA kas", zegt de klant. "De installatie was eenvoudig en zeer duurzaam.En het werkt geweldig.De producten drogen gelijkmatig en snel en wij zijn zeer tevreden met het resultaat".   BAOLIDA Farm Greenhouse Manufacturer streeft ernaar haar klanten te voorzien van hoge kwaliteit kassen die voldoen aan hun specifieke behoeften.Het bedrijf biedt een breed scala aan kassen om uit te kiezen.In het kader van de verwezenlijking van de doelstellingen van de programma's van de Commissie voor de ontwikkeling van de Europese Unie (EER) en van het Europees Sociaal Fonds (ESF) is de Commissie van oordeel dat de Commissie in de eerste plaats moet zorgen voor een doeltreffend beheer van de uitgaven van de Unie voor de ontwikkeling van de interne markt.   "We zijn erg blij te horen dat onze klant tevreden is met zijn nieuwe kas", zegt Super, CEO van BAOLIDA Farm Greenhouse Manufacturer."We zijn vastbesloten onze klanten de best mogelijke producten en diensten te bieden, en we zijn altijd op zoek naar manieren om onze kassen te verbeteren.  
Recentste bedrijfnieuws ongeveer Baolida Greenhouse krijgt positieve feedback van Sri Lankaanse klant
03/29-2024
Baolida Greenhouse, een toonaangevende fabrikant van kassen met 16 jaar ervaring, heeft een positieve reactie ontvangen van een klant in Sri Lanka.die ruime ervaring heeft in de landbouw, was tevreden over het ontwerp van de kas, dat specifiek was afgestemd op het lokale klimaat en zijn behoeften.   De kas is voorzien van een kruisdak dat optimale ventilatie mogelijk maakt.Er zijn insectenbeschermers om de omtrek van de kas geïnstalleerd om de ventilatie in meerdere punten te vergemakkelijken.Om extra bescherming tegen regen te bieden, heeft Baolida het dak aan beide zijden van de kas verlengd.   "We zijn verheugd zo'n positieve feedback te ontvangen van onze klant in Sri Lanka", zegt Super, CEO van Baolida Greenhouse. "Deze feedback is een bewijs van onze toewijding aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige,op maat gemaakte kasoplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. "   De klant, die anoniem wilde blijven, zei onder de indruk te zijn van het ontwerp en de functionaliteit van de kas. "De kas is precies wat ik nodig had", zei hij."Het is goed geventileerd en biedt uitstekende bescherming tegen de regenIk ben ervan overtuigd dat deze kas mij zal helpen mijn oogst te verbeteren".   Baolida Greenhouse heeft haar producten geëxporteerd naar meer dan 30 landen over de hele wereld.Baolida Greenhouse is toegewijd aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige, op maat gemaakte kasoplossingen die klanten helpen hun landbouwdoelen te bereiken.   Over de Baolida-kas Baolida Greenhouse is een toonaangevende fabrikant van kassen met 16 jaar ervaring. Het bedrijf biedt een breed scala aan kasontwerpen en oplossingen om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen.Baolida Greenhouse is toegewijd aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige, op maat gemaakte kasoplossingen die klanten helpen hun landbouwdoelen te bereiken.   Voor meer informatie: Naam: CherylWhatsapp: +86 17882258633E-mail: market@scbldgj.comWebsite: http://www.lightdeprivation-greenhouse.com
Recentste bedrijfnieuws ongeveer Voor onmiddellijke vrijlating
03/15-2024
BAOLIDA ontvangt positieve feedback van Amerikaanse klanten voor de oplossing voor kassen en geïntegreerde beplanting   [Sichuan, China] [2024/3/15] BAOLIDA, toonaangevende fabrikant van landbouwkasten en leverancier van geïntegreerde plantenoplossingen,is verheugd te kunnen melden dat zij positieve feedback heeft ontvangen van een Amerikaanse klant voor haar oplossing voor kassen en geïntegreerde beplanting.   De klant, een grootschalige groentenkwekers in Californië, kocht een kas, Nederlandse emmers, irrigatieapparatuur en zaadplanten van BAOLIDA. The customer was impressed with the quality of Borlida's products and services and reported that the greenhouse and integrated planting solution have been very effective in improving crop yields and quality.   "We zijn zeer tevreden met de oplossing voor kassen en geintegreerde beplanting die BAOLIDA heeft aangeboden", zei de klant. "De producten zijn van hoge kwaliteit en de service was uitstekend.We hebben een aanzienlijke verbetering gezien in de opbrengst en kwaliteit van onze gewassen sinds we Borlida's producten gebruiken.. "   De broeikas van BAOLIDA is ontworpen om een gecontroleerde omgeving te bieden voor de teelt van gewassen, die de planten helpen beschermen tegen plagen, ziekten en ongunstige weersomstandigheden.irrigatieapparatuur, en zaaiapparatuur zijn ontworpen om planten te voorzien van water en voedingsstoffen die ze nodig hebben om gezond en sterk te groeien.   BAOLIDA's geïntegreerde plantenoplossing is een one-stop-shop voor telers die hun oogstopbrengsten en -kwaliteit willen verbeteren. Ontwerp en bouw van kassenIrrigatiesystemenFertigatiesystemenSaaiapparatuurTechnische ondersteuning BAOLIDA streeft ernaar om de telers de best mogelijke producten en diensten te bieden.Het bedrijf heeft een team van ervaren ingenieurs en agronomen die telers kunnen helpen bij het ontwerpen en implementeren van een op maat gemaakte plantenoplossing die aan hun specifieke behoeften voldoet.   "We zijn er trots op onze klanten de hoogste kwaliteit van producten en diensten te kunnen bieden", aldus de CEO van BAOLIDA. "We zijn vastbesloten om telers te helpen hun oogst en kwaliteit te verbeteren,En we zijn ervan overtuigd dat onze geïntegreerde plantenoplossing hen kan helpen hun doelen te bereiken.. "   Over BAOLIDA Baoliis is een toonaangevende fabrikant van landbouwkasten en leverancier van geïntegreerde plantenoplossingen.Het bedrijf is al meer dan 16 jaar actief en heeft een bewezen succes.De producten en diensten van Borlida worden door telers over de hele wereld gebruikt om de opbrengst en kwaliteit van hun gewassen te verbeteren.     Contact: Operaties / Cheryl Whatsapp: +86 17882258633
Recentste bedrijfnieuws ongeveer Hoe kweek je tomaten?
03/01-2024
Tomaten zijn een populaire groente die in veel delen van de wereld gekweekt kan worden en een goede bron van vitaminen en mineralen zijn.   Hier zijn enkele tips over het kweken van tomaten:   Kies de juiste plaats.Tomaten hebben ten minste zes uur rechtstreeks zonlicht per dag nodig en een goed gedraineerde bodem die rijk is aan organische stoffen.   Begin met de juiste zaden of plantenAls u met zaden begint, moet u ze ongeveer zes weken voor de laatste vorst binnen beginnen.   Water en bemest regelmatigTomaten hebben ongeveer een centimeter water per week nodig en moeten ook elke twee weken met een evenwichtige meststof worden bemest.   Steek of stop je planten in kooienTomaten kunnen lang worden, dus ze moeten in een kooi worden geplaatst om te voorkomen dat ze vallen.   Haal je tomatenTomaten zijn rijp als ze rood en stevig zijn. Je kunt ze oogsten door ze met een scherp mes van de wijnstok af te snijden.   Voordelen van de verbouwing van tomaten in kassen Er zijn veel voordelen aan het kweken van tomaten in een kas.   Je kunt het hele jaar door tomaten kweken.Groenhuizen beschermen planten tegen de weersomstandigheden, zodat je tomaten het hele jaar door kunt kweken, zelfs in koude klimaten.   Je kunt de omgeving beheersen.In kassen kun je de temperatuur, de luchtvochtigheid en het lichtpeil regelen, waardoor je gezondere en productievere planten kunt laten groeien.   Je kunt minder water en meststof gebruiken.In kassen wordt minder water en meststof gebruikt dan bij traditionele landbouwmethoden.   U kunt het risico op plagen en ziekten verminderenGroentehuizen beschermen planten tegen plagen en ziekten, waardoor je een gezonder gewas kunt kweken.   Als u tomaten wilt kweken, raad ik u aan ze in een kas te kweken.
Recentste bedrijfnieuws ongeveer BAOLIDA verlicht de cannabisverbouwing in Thailand met hoogwaardige kassen
01/19-2024
Baolida Greenhouse, een toonaangevende fabrikant van geavanceerde landbouwkasten, maakte een indrukwekkende indruk op de recente cannabis tentoonstelling in Thailand,het genereren van aanzienlijke buzz met zijn innovatieve en efficiënte broeikasoplossingen.   Vanaf het moment dat onze deuren openden, werd onze stand een middelpunt voor enthousiaste telers en professionals uit de industrie die graag de kracht van onze kassen wilden verkennen voor het maximaliseren van cannabisopbrengsten en kwaliteit.De bezoekers waren vooral onder de indruk van de licht ontbrekende kas, die hun intelligentie, ontwerp en duurzaamheid prijzen.   De reactie op de tentoonstelling was fenomenaal, verklaarde de verkoophoofd. De Thaise cannabismarkt is in opkomst en de telers zijn hongerig naar betrouwbare,De Europese Commissie heeft in het kader van haar onderzoek naar deOnze kassen bieden precies dat, en het enthousiasme dat we hebben gezien, is een bewijs van onze inzet om de grenzen van de landbouwtechnologie te verleggen.   De tentoonstelling leverde niet alleen levendige gesprekken op, maar leverde ook concrete resultaten op: we kregen nieuwe bestellingen en ontvingen tal van vragen van potentiële klanten in heel Thailand.Deze overweldigende belangstelling onderstreept de groeiende erkenning van BAOLIDA GREENHOUSE als betrouwbare partner voor cannabiskwekers die hun activiteiten willen optimaliseren en hun volledige potentieel willen benutten.   “We zijn verheugd om een centrale rol te spelen in Thailand’s bloeiende cannabisindustrie,” concludeerde de CEO. “We zijn vastbesloten om Thaise telers de tools te bieden die ze nodig hebben om te gedijen,en we kijken ernaar uit om langdurige partnerschappen op te bouwen die bijdragen aan de duurzame en succesvolle toekomst van de sector.??   Welkom op onze website en bezoek onze fabriek in de provincie Sichuan, China.
Recentste bedrijfnieuws ongeveer Waarom kasbouw populairder wordt
10/20-2023
In de afgelopen jaren is de kasbouw aanzienlijk populair geworden, en met goede redenen.   1Verlengde groeiseizoenen: In kassen kan het hele jaar door gewassen worden geteeld, waardoor ook in harde klimaten gewassen kunnen worden geteeld.   2. Klimaatcontrole: Precieze controle over temperatuur, vochtigheid en lichtniveaus optimaliseert de groeiomstandigheden, wat resulteert in hogere opbrengsten en kwalitatief betere gewassen. 3Bescherming tegen plagen en ziekten: gesloten ruimtes helpen planten te beschermen tegen plagen en ziekten, waardoor de behoefte aan chemische bestrijdingsmiddelen wordt verminderd.   4Waterdoeltreffendheid: In kassen wordt water efficiënter gebruikt, omdat de irrigatie kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gewassen.   5Verminderde milieueffecten: Duurzame praktijken, zoals het gebruik van hernieuwbare energie en het recyclen van water, kunnen broeikaslandbouw milieuvriendelijker maken. 6Ruimte-efficiëntie: Verticale landbouw en multi-level systemen maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte, waardoor het ideaal is voor stedelijke landbouw.   7Groenteverscheidenheid: Groentehuizen ondersteunen de groei van een breed scala aan gewassen, van groenten en fruit tot bloemen en kruiden.   8Consistente kwaliteit: Gecontroleerde omstandigheden leiden tot een consistente kwaliteit van de gewassen, die door consumenten en marktvraag zeer gewaardeerd wordt. Als gevolg van deze voordelen wordt kasbouw een voorkeursmethode voor telers over de hele wereld, waardoor een betrouwbaarder en duurzamer voedselvoorziening wordt gewaarborgd en tegelijkertijd de milieu-impact wordt geminimaliseerd.

Contacteer ons

15 van de professionele serrejaar fabrikant

Sichuan Baolida Metal Pipe Fittings Manufacturing Co., Ltd.
98 Xingong Dadao, Xindu-District, Chengdu-Stad, de Provincie van Sichuan, China
TELEFOON:
+8613980853449
Volg ons
U kunt ons altijd contacteren!
*
*